Perjantai 26.4.2013 klo 11:19 – Timo

Toiseksi viimeisin äänityspäivä kitaroiden osalta koittaa auringon noustessa Lahessa. Otan askeleita verkkaiseen tahtiin kohti studiota ja mietin jo haikeasti, että kohta on tämäkin studiovaihe omalta osaltani ohi ja ties kuinka kauan saa taas odottaa seuraavaa kertaa. No, pari päivää vielä!

timo9_on_tosissaanTänään ollaan tosissaan. Metal!

Tänään äänitettävät biisit ovat levymme raskainta osastoa, eli ei muuta, kun metallia vääntämään! Ensimmäinen biisi on suht’ nopeatempoinen riffittelybiisi, johon myös tuottajamme Aksu on tykästynyt. Riffit kuntoon neljässä tunnissa, ruokatauko ja sitten toisen biisin kimppuun. Tässä onkin sitten soitettavaa viiden minuutin verran, joten ei muuta, kun hihat heilumaan!

Kello löi jo vii… perhana, puoli seitsemänhän se jo on! Nyt kotia kohti ja odottamaan illan keikkaa. Käymme basistimme Jussin kanssa katsomassa Torvessa, kun suosikki-kohumiksaajamme Matti vetäisee keikan oman bändinsä, Band of Vipersin, kanssa. Mukava meno ja hyvää soitantaa! Oujee, täytyy käydä vaipperssien keikoilla useamminkin!

band_of_vipersBand of Vipers – koko Raaka-Aine suosittelee!

Tämä päivä oli äänitysten osalta varmaankin viikon raskain (siis henkisestikin) tähän mennessä, katsotaan millainen päivä huomisesta muodostuu. Nyt pää tyynyyn!