Keskiviikko 24.4.2013 klo 18:25 – Timo

En tiedä, miten muut studiossa soitelleet kokevat tämän, mutta mielestäni pahin juttu studiosessioissa on takaliston totaalinen puutuminen. Maanantain ja tiistain olen istunut Aksun puisella jakkaralla, joten lienee aika ottaa kotoa mukaan pehmustettu tietokonetuoli!

Tai ehkä lainaan Aksun tyynyä… Muistakaa – suorituskyvyn säilyttäminenhän on kaikki kaikessa! 😉

timo8_peukkuMy name is Timo Ruokola and I approve this message

…Jaaaaa sitten asiaan…

Ensin käymme tulevan sinkkubiisin kimppuun (niin, toukokuun loppupuolella olisi tarkoitus single tosiaan julkaista), aurinko paistaa ulkona ja soitto etenee hyvää tahtia läpi biisin.

Lopuksi ideoimme vielä joitain pikkujuttuja biisiin puolisen tuntia. Tähän vierähti neljä tuntia, joten onkin jo aika siirtyä ruoan puolelle. Meikäläinen elää tänään raejuustolla, salaatilla, tomaatilla ja rahkalla. Selkeästi siis sarjamme ”Timon kuntokoulu” -tyylinen menu. Kuulen jo mielessäni uskottavien (?) rock-muusikoiden torut: ”missä äänitysviinakset, missä keskikeppanat?!”.

Toisena biisinä levyn nimikkobiisi, ”Ennen kuin toivostamme luovutaan”. Tähän biisiin on kyllä uponnut tunnelatausta ja sitä fiilisteltiin viime viikonlopun keikkareissullakin. Ehdottomasti kyllä ansainnut paikkansa levyn lippulaivana! Vatsa täynnä soittokin kulkee taas ja vajaassa kolmessa tunnissa biisi on purkissa pienine uusine lisäyksineen.

Tämän hetken tilanne on siis 6/10 sähkökitaraosuuksista suoritettuna. Huomenna sitten käydään läpi levyn päätösraita ja levyn raskain biisi. Ugh! Ei muuta kuin keräilemään voimavaroja niitä varten!

timo8_aksu_koneellaAksu säätää