Tiistai 23.4.2013 klo 22:48 – Timo

Tänään ohjelmassa kaksi biisiä, joista kumpaakaan emme ole kokeilleet vielä keikoilla. Aloitamme levyn avausraidalla, nopeatempoisella biisillä, jossa on jos jonkinlaista soittamista.

Kokeilemme vielä uusia juttuja ja kymmenen jälkeen aloitettu äänitys saadaan valmiiksi kolmen jälkeen. Viisi tuntia, mutta tulipa siitä hyvä! Tuottajamme Aksukin tykkää ja toteaa, että: ”Tää biisi on kyllä huippuunsa keketetty!”, naurunremakan säestämänä. Kuuntelemme biisin kertaalleen läpi ja painumme syömään.

timo7_äänittää2Ripeämpi ralli vaatii vähän keskittymistä…

Tuoreet kahvit kuppiin, kuppi pöydälle ja kitara käteen. On aika aloittaa levyn eeppisen balladin soitto. Suurin tekeminen tässä biisissä on kitaroiden osalta jo tehty Petraxilla – akustiset kitarat.

Kokeilemme tähänkin vielä uusia juttuja ja kello lyö puoli seitsemän, kun saamme biisin nauhalle. Ai että! Tekisi mieli hyppiä tasajalkaa, kun kuuntelemme biisin läpi! Siispä: hypin tasajalkaa, kun kuuntelemme biisin läpi. Pöydällä kupissaan seisonut kahvikin on ehtinyt jo jäähtyä sen verran, että eiköhän ole aika lopettaa tältä päivältä ja suunnata kotiin.

Huomenna on sitten tarkoitus jatkaa toukokuussa julkaistavan sinkkulohkaisun sekä levyn nimikkoraidan merkeissä! Sitä odotellessa hyvät yöt taistelijoille ja heidän upeille leideilleen!

timo7_lahikuva”Skidisti distii lisää, ni skulaa paremmin”, sanois Andy McCoy