15.04.2013

Raaka-Aine aloittaa kolmannen studioalbumin äänitykset sunnuntaina 14.4.2013 Hollolassa Petrax- studioilla tuottaja-äänittäjä Aksu Hantun johdolla.

Seuraa äänitysten etenemistä Raaka-Aine Musiikki Oy:n sivuilta studioblogista, sekä Raaka-Aineen (@raakaaine) Twitter– ja Facebook– sivuilta. Erityisesti Twitteriin luvassa off-topic- ja rennompaa viestiä äänityksistä.

ENNEN KUIN TOIVOSTAMME LUOVUTAAN – STUDIOALBUMI SYYSKUUSSA

Raaka-Aineen kolmas pitkäsoitto on nimeltään: ”Ennen Kuin Toivostamme Luovutaan”. Albumi julkaistaan perjantaina 27.9.2013 kautta maan! Levy tulee sisältämään 10 erittäin hienoa suomenkielistä rock- kappaletta, joista koko yhtye on äärimmäisen innoissaan.

Raaka-Aine soittaa akustisen keikan, jakaa nimikirjoituksia ja promoaa uutta levyä Lahden Levykauppa X:ssä levynjulkaisupäivänä pe 27.9.2013. Virallinen levyjulkkarikeikka on seuraavana päivänä, lauantaina 28.9. Lahdessa Finlandia- Klubilla, jonka jälkeen starttaa levyjulkaisukiertue, joka kestää aina 14.12.2013 saakka!

Ensimmäinen single- julkaisu, ”Totuudesta”, julkaistaan toukokuussa ja siitä on tarkoituksena tehdä myös video! Raaka-Aineen ja Raaka-Aine Musiikki Oy:n ykköstavoitte on saada ”Totuudesta”- single soimaan radioihin ja murtautua kappaleen myötä Suomi- rockin kärkisijoille!

OMAKUSTANNEALBUMI –
RISKI, VAI MAHDOLLISUUS?

Raaka-Aine Musiikki Oy:n toimitusjohtaja, Jussi Mattelmäki, kommentoi oman levy-yhtiön perustamiseen johtaneita syitä seuraavasti:

”Olen henkilökohtaisesti erittäin iloinen ja ylpeä oman, koko yhtyeen yhteisen yhtiön perustamisesta, sekä levy-yhtiö- liiketoimintamme ensimmäisestä artistisainauksesta, josta voin huolettomin mielin todeta, että tiesimme, mitä haimme ja sen myös saimme!”

”Julkaisimme kaksi edellistä pitkäsoittoa ulkopuolisen levy-yhtiön kautta. Meillä jäi niistä sellainen fiilis, että meihin ei yhtyeenä  panostettu tarpeeksi, eikä levyjämme markkinoitu parhaalla mahdollisella tavalla. Halusimme tällä kertaa vaikuttaa itse bändin asioihin kokonaisuudessaan itse alusta loppuun saakka.”

”Oma levy-yhtiö tuo myös kovat paineet mukanaan. Paineet näyttää ihmisille, lunastaa fanien odotukset ja menestyä ovat nousseet kovaksi, eikä levyn tekeminen ja markkinoiminen ole halpaa lystiäkään. Meistä itsestämme tuntuu, että olemme tekemässä sellaista albumia, jolla on aidosti menestymisen mahdollisuudet ja tämä luottamus heijastuukin mm. suureen taloudelliseen panostukseen niin äänitysten kuin promootion ja markkinoinninkin osalta. Kulujen kattamisen vuoksi, yhtyeemme viihtyykin nyt koko kevään ja kesän varsin ahkerasti keikkabussissa. Raha ja keikat eivät tule ilmaiseksi, eikä varsinkaan fanien suosio – ne pitää kaikki ansaita!”, toimitusjohtaja Mattelmäki päättää.